Descoperiți închirieri de vacanță în Croația, Muntenegru și Slovenia

Apartamente &Rooms Slovenian Istria, Koper

Descriere

Truške sat este situat în inima din Istria slovenă, la doar 15 minute de centrul orașului Koper. În afara satului este unitatea familiei Kozlović în care oferă camere și apartamente, precum și delicii culinare de ordine. Locatia este linistita, inconjurata de natura si frumos vedere la mare și peisajul. Mediul este ideal pentru cei care caută odihnă și de construcție a unei noi puteri, cu toate acestea, pe care doriți să rămână în centrul evenimentelor de pe coasta slovenă, în cazul în care este răspândită în întreaga climat mediteranean respectuos. În plus față de proaspăt și magnific să te văd pentru a vizita cu noi oferim camere și apartamente duble, triple și cvadruple pentru trei persoane (baie proprie si bucatarie) de aer. Dacă doriți, vă puteți pregăti micul dejun de aranjament prealabil, oferind prânz și cină. Utilizatorii de camere este o bucatarie complet echipata si o terasa cu gratar. Noi vă putem ajuta, de asemenea, în organizarea vacanțe active și oferă facilități pentru seminarii și întâlniri. În imediata apropiere există trasee potrivite pentru bicicliști. Camino te duce prin pajiști și păduri în apropiere de fluxul și este plin de prospețime. În scopul de a înțelege mai bine cultura vinului puteți vizita fermele din apropiere, care fac parte din Drumul Vinului Istria. Mai mult decât atât, terasa care invită poležavanju și încălzi în sala de club, relaxați-vă cu biliard, fotbal de masă, darts sau să joace un "joc de Briscola" cu localnicii. Oferim, de asemenea, un calculator cu acces gratuit la internet. În timpul lunilor de vară, să aibă loc după ce toate satele din jur, sărbătoarea tradițională - Sagra, unde puteți să cunoască obiceiurile și obiceiurile de rădăcini Ištrijanov și gusta preparate tipice. În special, trebuie remarcat faptul că în luna mai, în satul vecin Marezige, expoziția tradițional Refosco, care recompensa cele mai bune vinuri și care se realizează cu motivele parada vieții țărănești Ištrijanov a avut loc. Între timp, în luna iunie, când rândul său, toate fanii de muzica jazz, trupe mari la MareziJazz festival.

Recenzii

Ai stat aici?

Jerzy Skulimowski

Saturday, August 18, 2012
Polecam ! Znakomite miejsce w Słoweńskiej Istrii.Przystępne ceny za nocleg. Blisko do Kopru,Piranu itp.Bardzo mili gospodarze. Doradzą, pomogą.Jeśli ktoś szuka cichego lokum z dala od miejskiego gwaru i z boku kurortów to jest właśnie to.Pani Mateja Hrvatin Kozlovic zajmuje się też produkcją oliwy z oliwek.Do kupienia na miejscu.Super jakość.

Andrea Švancárová

Friday, August 5, 2011
V tomto zariadení sme boli ubytovaní 10 dní,mali sme krásnu izbu s balkónom a výhľadom na more.Cítili sme sa tu výborne a to aj vďaka úžasným hostiteľom ako Kozlovičovci nepochybne sú.Majiteľka Tejka je milá,priateľská,vždy ochotná pomôcť a poradiť.Preto toto zariadenie 100% odporúčam navštíviť!!!! O rok sa tam už tešíme.S takýmito úžasnými ľuďmi sme sa ešte nestretli...
De la 20 noapte(ți)
Stați puțin 1 noapte (s)
Mateja Hrvatin Kozlovic
+386 41 248 964
De la 20 noapte(ți)
Contact