Descoperiți închirieri de vacanță în Croația, Muntenegru și Slovenia

Apartamente Apartman A & M, Krk, Njivice

Descriere

Njivice de pe insula sunt vechi sat de pescari cu o tradiție veche de secole. La vârful degetelor este o bogată gastronomice cafenele și restaurante oferta de-a lungul plajei, dar pașnice și golfuri izolate pentru o vacanță relaxantă. Insula Krk este o legături excelente cu principalele noduri de transport și autostrăzi (la 40 km de râu, 150 km de la Ljubljana, 170 km de la Zagreb), și se conectează continent cu podul Krk. Pe insula Krk, este aeroportul Rijeka. Din ziua Njivica o vedere de pe insula Cres și Ucka, la amurg bucurați-vă de frumos apus de soare din Golful Rijeka, în cerul de noapte, cu excepția zvijezdanog vă puteți bucura de luminile de viața de noapte din Rijeka și Opatija. Apartamentul nostru pentru două situat pe o stradă liniștită, la parterul de vile familiei noastre, înconjurat de verdeață. Ideal pentru o odihnă pașnică și relaxare după o zi lungă de înot sau o noapte. Cafeaua de dimineață și micul dejun și cina delicioase preparate într-un șemineu romantic în aer liber vă puteți bucura de copacii verzi, la umbra noastre stejari vechi, mirosul de lavanda si rozmarin. De la parter nu este o vedere la mare, dar numai trei minute de mers ne desparte de frumoasa coasta Njivičke. De-a lungul coastei sunt mici golfuri izolate, cu plaje de prundis. Iubitorii de plaje de nisip așteaptă trei: Kiac, Rosulje și bara de Sunset Lounge sub umbrele de paie. Chiar lângă plajă, cu vedere la promenada, de-a lungul coastei există o pădure să se odihnească la umbra. Doar o plimbare de 15 minute de-a lungul mării și aici suntem la centrul Njivica. În afară de oferta gastronomică bogată și există un supermarket mare, magazin de fructe, banca, farmacie, oficiu poștal și cabinet medical. Promenade de-a lungul mării, la umbra, este de asemenea potrivit pentru mersul pe jos, cu bicicleta, patinaj pe role. Pentru cei mai activi pe disponibilitatea și sport (jet-ski, tub, parasuta), inchirieri barca și închiriere bărci, și parcul de distracții cu o trambulină, mini-golf și terenuri de tenis. Trasee au avut tendinta puteți merge până la Malinska vecine (4 km). Pentru o noapte de oaspeții mai tineri și cei care doresc divertisment bune în Cocktail Bar Recomandările răscruce discotecă, la numai 5 minute de-a lungul drumului insula principală. Veniți și bucurați-vă!

Recenzii

Ai stat aici?

Dimitri & Svetlana Shuvalov

Monday, August 11, 2014
It is an ideal place for couples who seek a quiet and relaxing place. The house is well placed in the shade of greenery, yet it is within a two-minute walk from the beach, which is well-kept. Though the place is very calm, all the local attractions are within a walking distance. Besides it is a perfect place for joggers and cyclists. The apartment is freshly renovated and is very cosy.It is cool and comfortable even in the hottest hours.The kitchen is well-equipped. The hosts are really very friendly and helpful. We would like to thank the family Mesarić Bačić for perfect rest and cordial atmosphere.

Marija Mirovic

Saturday, August 9, 2014
Lepota i sredjenost obale, ljubaznost i toplina ljudi, dobra infrastruktura i putevi su nesto sto je nama bilo poznato vec od ranije, i sto je uticalo da pozelimo da letujemo tu. Apartman A&M nudi prijatan i udoban smestaj, uz vrlo diskretno drustvo kulturnih, ljubaznih i predusretljivih domacina. Posebnu car ovog smestaja cini prelepo osenceno dvoriste, koje nudi mir i spokoj u hladovini listopadnog i cetinarskog drveca. Na prelepe plaze se stize za nekoliko minuta, a za one koji vole setnje, nema boljeg izbora...Mislim da znamo gde cemo iduceg leta na odmor. Puno pozdrava porodici Mesaric-Bacic i miloj pudlici Bubiju!

Goran

Wednesday, April 28, 2010
Jako ljubazni domaćini, ugodna atmosfera, velika terasa za boravak preko dana, parking u dvorištu, samo minutu hoda od plaže, dolazit ćemo opet, sve pohvale.
De la 55 noapte(ți)
Stați puțin 6 noapte (s)
Melita Mesaric Bacic
+385 91 4020 200
De la 55 noapte(ți)
Contact